• Velkommen til Netop

  Velkommen til Netop

  Netop udvikler og sælger innovative softwareløsninger til digital klasseledelse og fjernadministration. På vores nye danske site kan du downloade en gratis prøveversion, hente en opgradering eller få mere at vide om Netops software til uddannelse, IT administration og kundeservice.
 • Avanceret. Pålidelig. Sikker.

  Avanceret. Pålidelig. Sikker.

  Forøg effektiviteten, optimér sikkerheden og supporten med Netop Remote Control – markedets mest pålidelige og driftssikre løsning til fjernadministration og support.
  Få mere at vide
 • Nemmere undervisning med Vision Pro

  Nemmere undervisning med Vision Pro

  Vision Pro, der er ideelt til installationer i alle størrelser, understøtter alle dine yndlingsplatforme og forbedrer elevernes resultater med sin lærervenlige grænseflade.
  Få mere at vide
 • Live Chat med dine kunder

  Live Chat med dine kunder

  Få bedre kundeservice, reducer omkostningerne og skab øget brandloyalitet med Netop Live Guide – en webbaseret løsning til tekst-, audio- og videochat.
  Få mere at vide

Fjernadministration

Vores avancerede remote access løsninger er designet til anvendelse i komplekse IT-miljøer, hvor der er høje krav til sikkerhedsstandarder og anvendes blandt andet hos halvdelen af virksomhederne på Fortune 100-listen.
 

Få mere at vide

Digital klasseledelse

Vi har de mest brugervenlige og effektive løsninger til klasseledelse, der kan bruges overalt i både traditionelle computerlokaler, til løsninger med intelligente enheder på hele skolen og til "flipped classrooms"-undervisning.

Få mere at vide

Live Chat

Vi tilbyder en komplet løsning indenfor Live Chat, som forbedrer kommunikation med kunderne, og resulterer i øget online salg og kundetilfredshed samt reducerer serviceomkostningerne.                             
 

Få mere at vide

Om Netop

Vores løsninger udligner den geografiske afstand mellem mennesker og fjerner teknologiske forskelle. Netop tilbyder en enkelt, sikker kanal til personlig onlineservice, uddannelse og teknisk support i verdensklasse. Uanset om der tale om kommunikation verden over eller på tværs af klasselokalet, så er vores mål at tilbyde den bedst konsoliderede løsning til omfattende kommunikation i realtid via mange forskellige enheder og uanset tid og sted.

Vores løsninger

Netop udvikler og sælger markedsledende softwareløsninger, der muliggør hurtig, sikker og nem overførsel af video, skærmbilleder, lyd og data mellem to eller flere computere. Virksomheden har to forretningsområder: Kundesupport og undervisning.

Netops løsninger til kundesupport indeholder sikker fjernadministration og live chat og hjælper virksomheder - blandt andet halvdelen af Fortune 100 listen - med at tilbyde bedre kundeservice, reducere supportomkostninger og leve op til strenge sikkerhedskrav.

Inden for undervisning er Netop verdensførende i software til digital klasseledelse og hjælper lærere i 75 lande med at gøre undervisningen nemmere og mere effektiv med teknologiske hjælpemidler.