• Välkommen till Netop

  Välkommen till Netop

  Våra innovativa lösningar för klassrumshantering och fjärrsupport finns på svenska. Ladda ner en gratis testversion, uppgradering eller läs mer om Netops program för undervisning och kundsupport här på vår svenska webbplats.
 • Heltäckande. Tillförlitligt. Säkert.

  Heltäckande. Tillförlitligt. Säkert.

  Öka effektiviteten, förbättra säkerheten och kundservicen med Netop Remote Control – marknadens mest säkra och tillförlitliga lösning för fjärråtkomst och support.
  Läs mer
 • Undervisa enklare med Vision Pro

  Undervisa enklare med Vision Pro

  Vision Pro är perfekt för arrangemang i alla storlekar och stödjer alla favoritplattformar, samt förbättrar studenternas prestation genom det lärarvänliga gränssnittet.
  Läs mer
 • Stärk banden till kunderna med livechatt

  Stärk banden till kunderna med livechatt

  Förbättra kundservicen, minska kostnaderna och öka kundlojaliteten med Netop Live Guide – en komplett lösning för webbaserad text-, ljud- och videochatt.
  Läs mer

Secure Remote Control

Våra avancerade lösningar används av över hälften av alla Fortune 100-företag och är utvecklade för fjärråtkomst till komplexa miljöer som har stränga krav på säkerhet.                       

Läs mer

Klassrumsprogram

Vi erbjuder det mest användarvänliga och effektivaste klassrumsprogrammet, oavsett om det gäller traditionella datorlaboratorium, 1:1 smartenhetsinitiativ som omfattar hela skolan eller växlande klassrum.

Läs mer

Livechatt

Vi erbjuder ett komplett utbud av chattverktyg som förbättrar kommunikationen med kunderna, vilket i sin tur bidrar till att öka online-försäljningen, ger nöjdare kunder och minskar servicekostnaderna.                            

Läs mer på engelska

Om Netop

Våra lösningar överbryggar geografiska avstånd mellan människor och teknologiska skillnader. Netop erbjuder en samlad och säker kanal för personlig service online, utbildning och teknisk support i världsklass. Vare sig det gäller undervisning i olika världsdelar eller i ett och samma klassrum är vårt mål att leverera den bästa konsoliderade lösningen för enhetsoberoende och heltäckande realtidskommunikation till alla – när som helst och var som helst.

Detta gör vi

Netop utvecklar och säljer marknadsledande programlösningar som möjliggör snabb, säker och sömlös överföring av video, skärmbilder, ljud och data mellan två eller fler datorer. Företaget har två affärsområden: Kundservice och utbildning.

Netops kundservicelösningar används av över hälften av alla Fortune 100-företag och omfattar bland annat säker fjärråtkomst och livechatt, hjälp att tillhandahålla bättre kundservice, minska supportkostnaderna och uppfylla säkerhets- och efterlevnadskrav.

Inom utbildning är Netop världsledande inom programvara för klassrumshantering och hjälper lärare i 75 länder göra undervisning med hjälp av teknik enklare och effektivare.